Kuituverkkoja ollaan kalliisti rakentamassa halvalla myytyjen tilalle?

Maaseudun Tulevaisuus lehti kirjoittaa 24.2.2016: ”Pohjois-Pohjanmaalla vireillä
päällekkäinen valokuituverkko” (koko artikkeli luettavissa ”Savenmaa Ky / PPO”-sivulla).

Kaleva, Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Raahen kaksi paikallislehteä mukaan lukien, eivät julkaise PPO:n hallintoa arvostelevan opposition mielipiteitä eikä kirjoituksia?

Mainitut lehdet eivät osaa puolustaa levikkialueensa asukkaita, yrityksiä, kuntia jne., vaan myötäilevät  PPO:n harjoittamaa sijoitustoimintaa, kyseenalaistamatta ko. toiminnan hyötyä ja merkitystä ”aluetaloudelle”.

Maaseudun Tulevaisuus näkee asian toisin.

Lehti haluaa taistella maaseudun ihmisten, maatalouden ja maaseudun yritysten puolesta.

Maaseudun Tulevaisuus on nostanut esiin tehdyn PPO-liiketoimintakaupan aiheuttamat vahingot PPO osuuskunnan jäsenille ja koko alueellemme.

Voimme kysyä, kuka muu meitä tällä hetkellä puolustaa?

Oman  maakuntamme  sanomalehdet, puhumattakaan alueemme kansanedustajat, kunnalliset luottamusmiehet ja -naiset eivät halunneet tulla eturiviin estämään tätä järjettömyyttä, mihin nyt ollaan tultu:

KUITUVERKKOJA OLLAAN KALLIISTI RAKENTAMASSA HALVALLA MYYTYJEN  TILALLE?

Me kolme PPO osuuskunnan henkilöjäsentä ja Savenmaa Ky neljäntenä yritimme keskeyttää osuuskunnan hallinnon toiminnan välimiesoikeuden kautta.

Olimme varmat, että voitamme kanteemme, jäsenille tarpeettomaksi tehty osuuskunta saadaan purkutielle ja rahat palautettua jäsenille.

 

HARJURIPOIKA

Osuuskunta PPO:n osuuden arvo ja mitä nyt siitä tarjotaan?

Osuuskunta PPO:n osuuden arvo ja tarjottu hinta eivät kohtaa.

PPO:n tj:n tekstillä 2.2.-16 päivätty kirje tupsahti postilaatikkooni 3.2.-16. Kirjeessä hän kertoo PPO:n tytäryhtiön ostavan Osuuskunta PPO:n osuuksia. Osuuksista tarjotaan hintaa 600 €/osuus vähennettynä 34,8 €:lla. Hinta on noin puolet osuuksien matemaattisesta arvosta ja noin 25-33 % käyvästä tuottoperusteisesta markkina-arvosta.

Osuuksista tarjottu alihinta on niin ”huima”, että itse kunkin osuuksien myyntiä harkitsevan kannattaa miettiä moneen kertaan, juoda kuppi kahvia, nukkua yön yli ja taas juoda kuppi kahvia ja miettiä ennen kuin päättää myydä. Myydä PPO:n tj:n lupaaman, tarjotulle 600 €:n hinnalle n. 15 % vuosituottoa antavat osuutensa Arvo Invest Nordic Oy:lle. Ennemmin kannattaa siirtää/myydä osuudet läheiselle, sukulaiselle tai hyvälle tutulle, kuin huimalla alihinnalla em. ”Arvolle”. Jatka lukemista ”Osuuskunta PPO:n osuuden arvo ja mitä nyt siitä tarjotaan?”

Välimiesoikeus ei osannut antaa selvää vastausta?

Välimiesoikeudenkäynti ei ole antanut selvää vastausta PPO-osuuskunnan tarkoituksesta?

Julkisuudessa on annettu ymmärtää ,että välimiesoikeudenkäynnin kulut ovat syynä jäsenten osuuksien arvon alennuksiin?

Oikeudenkäynti on aina kallista, mutta päättyneen oikeudenkäynnin avulla me kantajat yritimme keskeyttää osuuskunnassa olevien omien ja muitten jäsenten varojen, mielestämme suoranaista hävitystä, mikä jatkuu hävittyämme kanteen pääosin.

Osuuskunnan hallinto edelleen sijoittaa suurella riskillä kohteisiin, joilla on jo ennestään kova kilpailu hyvistä sijoituskohteista, ts. yrityksitä, jotka todennäköisimmin pystyisivät maksamaan lainaamansa rahat sijoittajille takaisin. Jatka lukemista ”Välimiesoikeus ei osannut antaa selvää vastausta?”